Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Boogschutter

Zelf gemaakte ketting met het sterrenbeeld Boogschutter. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Boogschutter valt tussen 22 november en 22 december.

Boogschutters zijn vaak wat extraverter, nieuwsgierig naar een heleboel dingen en zijn altijd in voor avontuur. Ze zijn inspirerend, enthousiast, slim, avontuurlijk, recht door zee en ontzettend optimistisch. Boogschutters zijn wijs, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig hun kennis uit te breiden. Het lijkt alsof ze denken dat ze alles weten, dat ze soms té eerlijk zijn en dat ze een beetje arrogant over kunnen komen. Dat bedoelen ze lang niet altijd zo. De Boogschutter kijkt altijd uit naar de toekomst en blijft niet in het verleden hangen. Een Boogschutter is graag onder mensen en heeft een open mind, anderen zijn graag in het gezelschap van een Boogschutter. Ze zijn sociaal, kunnen goed luisteren en proberen een ander te begrijpen.

Als een Boogschutter iets dwars zit wat niet uitgesproken wordt, kan hij of zij sacherijnig worden  en het uitlopen op ruzie. Dit sterrenbeeld houdt niet van verplichtingen. Afspreken op een precies tijdstip is niet voor hun. De Boogschutter is enorm competitief en wil graag winnen. Als een gezelschapsspel niet gaat zoals hij of zij wil, kan het een enorme woede explosie veroorzaken.

Boogschutter is intens, ontspannen, warm en enorm gezellig. De Boogschutter heeft veel liefde te geven. Een Boogschutter is aanhankelijk, maar heeft een eigen manier om liefde te tonen. Voor de Boogschutter is het heel belangrijk om gewaardeerd te worden, nog belangrijker dan een liefdesverklaring. Dit sterrenbeeld kan zijn of haar partner het gevoel geven, dat zij of hij de enige op de wereld is. De Boogschutter is onafhankelijk en verwacht hetzelfde van zijn of haar partner. Een Boogschutter wil graag een relatie, maar heeft ook veel vrijheid nodig.

Deze sterrenbeeld  ketting voor de Boogschutter is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 22-11 en 22-12.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 20 mm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten