Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Kreeft

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Kreeft. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Kreeft valt tussen 22 juni en 22 juli.

De Kreeft is  fantasierijk, verleidelijk, sympathiek, fascinerend, beschermend, geduldig en heeft een aanbiddelijke glimlach. Doordat de Kreeft een waterteken is, barst de stereotype Kreeft van de emoties. De Kreeft streeft naar stabiele, fijne relaties en gaat liever niet ongebonden door het leven. Het sterrenbeeld Kreeft kan behoorlijk vasthoudend zijn als het iets wil. Ook kan de Kreeft lichtgeraakt zijn, 1 snauw kan er voor zorgen dat de Kreeft van slag is. Ze zijn te typeren als lief, romantisch en aanhankelijk. Comfort en veiligheid zijn belangrijk voor de Kreeft. Een Kreeft is graag thuis, in zijn eentje óf met mensen van wie hij veel houdt. Het sterrenbeeld Kreeft kan zich soms verschuilen voor de buitenwereld. Ze houden niet van het onbekende en is emotioneel.

De Kreeft heeft moeite met loslaten, hij of zij kan excuses aanvaarden, maar vergeten en vergeven kan de Kreeft niet gelijk. Een Kreeft kan eindeloos doorgaan met kibbelen en uit het niets alles weer oprakelen. Omdat de Kreeft zich terugtrekt na een ruzie, kan het lang duren voor problemen op worden gelost. Een Kreeft heeft niet veel zin in praten over zijn of haar gevoelens. Dit sterrenbeeld heeft veel te bieden en zal zijn of haar familie en vrienden nooit in de steek laten.

Het kan lang duren voor de Kreeft iemand vertrouwt. Als ze hebben besloten dat iemand het waard is, zijn ze beschermend, liefdevol zorgzaam, loyaal en trouw. De Kreeft heeft constant bevestiging nodig op liefdesgebied, doordat ze gevoelig en onzeker zijn.Als een Kreeft voor iemand valt, vallen ze hard. Ze nemen een relatie zeer serieus. De Kreeft kan humeurig en prikkelbaar worden als de relatie niet harmonieus gaat en zich terug trekken.

Deze ketting met het sterrenbeeld Kreeft is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 22-06 en 22-07.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten