Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Leeuw

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Leeuw. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Leeuw valt tussen 23 juli en 23 augustus.

De leeuw is dol op aandacht, ze zijn erg positief ingesteld, grappig, sociaal en hebben een goed gevoel voor humor . Ze weten precies wat ze willen en hoe ze dat gaan krijgen.De Leeuw is het gulste sterrenbeeld. Ze zijn sympathiek, warmhartig,loyaal, betrokken, zelfverzekerd en genereus. Leeuwen houden zich aan hun afspraken en verwachten hetzelfde van anderen.Dit sterrenbeeld mijdt mensen met een negatieve instelling het liefst. De leeuw is dol op het leven, eerlijk integer en zal nooit iemand in de steek laten.

De Leeuw is geneigd om de leiding te nemen op werkgebied. Ze gaan graag direct aan de slag en houden niet van afwachten. Tijdens een conflict kan het sterrenbeeld Leeuw de mening van de ander begrijpen en accepteren, maar zal zijn of haar eigen mening niet veranderen. Ze zijn zelfverzekerd en houden er niet van als er aan hun mening wordt getwijfeld. Een Leeuw kan van niks een drama maken, ze houden van melodrama.  Leeuwen kunnen een beetje dramatisch zijn en te veel op zichzelf focussen. Hierdoor kunnen ze een ander wel eens vergeten. 

De Leeuw is dol op romantiek en heeft veel liefde te geven. Dit sterrenbeeld geeft anderen het gevoel dat ze belangrijk zijn De Leeuw geeft meer dan ze ontvangen, ze kunnen hun geliefden overspoelen met tijd, genegenheid, aandacht en liefde. Een Leeuw zal zijn of haar partner niet gauw in het openbaar aanhalen of omhelzen. Kinderen worden wel in het openbaar geknuffeld.

Deze ketting met het sterrenbeeld Leeuw is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 23-07 en 23-08.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten