Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Maagd

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Maagd. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van het sterrenbeeld Maagd valt tussen 24 augustus en 22 september.

De Maagd denkt na voor ze handelt, is attent, perfectionistisch, aardig, kieskeurig en een beetje geheimzinnig. Als vriend of vriendin is een Maagd heel fijn, doordat dit teken loyaal, betrouwbaar en eerlijk is. Een Maagd is niet dromerig, maar juist heel nuchter. Een Maagd laat zich niet meesleuren door emoties, ze zien de zaken zoals ze zijn. Ze staan met beide benen op de grond, maken plannen om een bepaald doel te behalen en zijn gericht op de toekomst. Ze verwacht dat iemand zijn of haar belofte nakomt.  Een Maagd zet zijn of haar gevoelens aan de kant en klaren de klus, die anderen niet durfden te doen.

Een Maagd weigert te luisteren naar wat een ander heeft te zeggen in een ruzie, ze vind het makkelijker om weg te lopen. Een ruzie valt dus niet te winnen van dit sterrenbeeld. Een Maagd kan veel onrecht dulden voordat ze woedend worden. Een Maagd kan een ander onder te veel druk zeggen door ongevraagde adviezen te geven.Het sterrenbeeld Maagd is erg zuinig, op zijn of haar spullen maar ook wat betreft geld. Dit wordt vaak onterecht als gierig gezien.

Een Maagd doet niks overhaast, ook niet op liefdesgebied en onderzoekt eerst of iemand zijn of haar liefde waard is. De Maagd is niet romantisch omdat hij of zij de controle niet kwijt wil raken. De Maagd gelooft in de liefde en is bereid om op de ware te wachten. Een Maagd wordt liever niet verrast met onvoorziene gebeurtenissen, een avontuurlijke partner is niks voor een Maagd. De Maagd houdt van sleur en is een gewoontedier. 

Deze ketting met het sterrenbeeld Maagd is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 24-08 en 22-09.


Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten