Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting met Oranje Calciet

Zelf gemaakte ketting met Oranje Calciet in een verzilverde kraal kooi. Leren ketting lengte 45 cm met 5 cm verlengketting

Aantal beschikbaar: 1
€5
Inclusief BTW: €0,87

Oranje Calciet is van geeloranje tot fel oranje van kleur en kan vaak witte banden hebben. De naam komt van het hoofdbestandsdeel: Calcium. De sterrenbeelden waar de Oranje Calciet het beste bij past zijn: Kreeft, Schorpioen en Waterman.

De werking van Oranje Calciet.

Oranje Calciet stimuleert en activeert geestelijke, lichamelijke en spirituele ontwikkeling en groei. Het geeft hoop en moed, bevordert daadkracht, zelfvertrouwen, standvastigheid en werkt motiverend. Als je Oranje Calciet in huis neerzet en regelmatig reinigt, kan het negatieve energie uit de ruimte absorberen. Het stimuleert calciumopname en heeft een goede werking op het skelet, de gewrichten, het hart en hartritmestoornissen. Oranje Calciet kalmeert de geest en zorgt voor innerlijke rust, ook verenigt het gevoel en verstand. Calciet werkt  stemmingsverbeterend en heeft een positief effect op neerslachtigheid en angst. Tijdens de zwangerschap kan Oranje Calciet ochtendmisselijkheid verminderen en de ontwikkeling van de foetus ondersteunen.

Reinigen van Oranje Calciet.

Een Oranje Calciet kan op verschillende manieren worden gereinigd en opgeladen, behalve met water doordat het een zachte steensoort is. Meer hierover vind je op de pagina Reinigen en Opladen Edelstenen.

Als je op zoekt bent naar innerlijke rust is deze ketting met Oranje Calciet perfect voor jou.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Verzilverd

Vergelijkbare producten