Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Ram

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Ram. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Ram valt tussen 21 maart en 22 april

De Ram is daadkrachtig, zelfverzekerd en kan ergens vol voor gaan. De Ram doet graag dingen op zijn eigen manier en focust op zichzelf. Daardoor kan hij wel eens minder rekening met een ander houden. Met flinke strijdlust en een berg enthousiasme gaat een Ram uitdagingen niet uit de weg. Daardoor krijgt een Ram een heleboel voor elkaar. Dit sterrenbeeld krijgt ingewikkelde dingen van de grond, heeft de wilskracht om alles met succes te laten verlopen.

Een Ram doet er alles aan om zijn of haar gelijk te krijgen, ook als hij of zij er voor moet liegen.Een ram kan anderen afschrikken doordat ze roekeloos, kritisch en direct zijn, ook nemen ze geen blad voor de mond. Als de spanning is verdwenen, raakt een Ram snel verveeld en neemt dan gauw de benen en zoekt elders de spanning.

De Ram is monogaam en verlangt naar iemand die in hem of haar gelooft. Rammen nemen geen genoegen met minder dan de eerste plaats in een relatie. Vreemdgaan past totaal niet bij de Ram. Een Ram luistert en troost zijn of haar partner als die verdrietig is. De Ram zoekt dan naar oplossingen en verwacht van zijn of haar partner hetzelfde. In een relatie wil de Ram tegengas, krijgt hij of zij die niet, verveelt de Ram zich en gaat op zoek naar een andere partner.

Deze ketting met het sterrenbeeld Ram is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 21-03 en 22-04.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten