Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Rozenkwarts

Zelf gemaakte ketting met een rozenkwarts in een verzilverde kraal kooi. Leren ketting lengte 45 cm met 5 cm verlengketting

Aantal beschikbaar: 3
€5
Inclusief BTW: €0,87

De Rozenkwarts staat traditioneel bekend als de steen van de liefde. Het trekt liefde aan, helpt om je open te stellen voor liefde en liefde te tonen. Rozenkwarts is een doorschijnende steen die van licht roze tot donker roze kan variëren. De werking van de Rozenkwarts is lief en zacht, net als het uiterlijk van de steen. Hierdoor kiezen kinderen vooral deze steen vaak.

Rozenkwarts is een edelsteen die werkt voor elke levensfase.

In de pubertijd kan het helpen als goede hulp voor de groei naar volwassenheid. Ondertussen blijft het gevoel van de beschermende veiligheid van de kindertijd.

Voor volwassenen kan de steen helpen om weer in contact te komen met het eigen gevoel. Iets wat men vaak kwijt raakt in de materialistische buitenwereld.

De werking  van Rozenkwarts 

Rozenkwarts brengt evenwicht, balans en eigenwaarde in het leven. Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid en verwarring. Door een Rozenkwarts in jouw huis te zetten, zal hij de ruimte zachter maken en liefde en creativiteit naar binnen en buiten versterken. Het is een rustgevende steen voor elke kamer. De sterrenbeelden waar Rozenkwarts het beste bij past zijn, Stier, Kreeft en Weegschaal. 

Reinigen van de Rozenkwarts

Een Rozenkwarts kan op verschillende manieren worden gereinigd en opgeladen. Meer hierover vind je op de pagina Reinigen en Opladen Edelstenen

Als je op zoekt bent naar evenwicht, is deze ketting met Rozenkwarts perfect voor jou.


Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Verzilverd

Vergelijkbare producten