Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Schorpioen

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Schorpioen. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Schorpioen valt tussen 23 oktober en 21 november.

Schorpioen is vastbesloten, mysterieus, loyaal doelgericht en extreem intuïtief. Een Schorpioen heeft klasse, trekt overal de aandacht, is onweerstaanbaar en sexy. Als een Schorpioen iets wil, gaat hij of zij tot het uiterste om het doel te bereiken. Loslaten is niet zijn of haar sterkste punt. De Schorpioen is onafhankelijk en geeft de controle niet graag uit handen. De Schorpioen heeft een spirituele kijk op het leven , heeft veel diepgang en beschikt over een goed geheugen. Een Schorpioen zal zich niet anders voor doen dan hij of zij is en heeft weinig woorden nodig om zich uit te drukken.

Als iemand een Schorpioen een streek heeft geleverd, kan dit sterrenbeeld erg boos worden en veranderen in een kille persoonlijkheid. Een Schorpioen sluit zelden compromissen, het is alles of niets. Een Schorpioen is bang om te falen en zal nooit aan een ander vertellen als hij of zij gefaald heeft.

Een Schorpioen wordt niet makkelijk verliefd, geduld is vereist. Als de Schorpioen open staat voor de liefde, dan is hij of zij trouw,  liefdevol, en loyaal.  Een Schorpioen houdt niet van oppervlakkige relaties. In een relatie heeft de Schorpioen een eigen privéleven nodig.  Hij of zij kan zich uren terugtrekken zonder naar zijn of haar partner om te kijken. Een vriendelijk gebaar en eerlijkheid beloont de Schorpioen met loyaliteit.

Deze ketting met het sterrenbeeld Schorpioen is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 23-10 en 21-11.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten