Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Steenbok

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Steenbok. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Steenbok valt tussen 23 december en 20 januari.

Steenbok is aantrekkelijk, wijs, intelligent, vastberaden, gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. De Steenbok is een super verantwoordelijk teken. Ze houden niet van onvoorbereid in het leven staan, en brengen daardoor ook maar al te graag structuur in hun leven aan. Dit teken is erg ambitieus en denkt altijd aan the next best thing. Een Steenbok kan zich goed concentreren, heeft een actieve geest en ziet het leven vaak zwart-wit.  De Steenbok is het sterrenbeeld waar je op kunt rekenen.  Steenbok luistert graag naar anderen en hun emoties, maar geeft zijn of haar eigen emoties niet snel bloot.

Een Steenbok is eigenwijs en zal het niet gauw eens zijn met een ander. Er is geen sterrenbeeld die in een ruzie kan tippen aan een Steenbok, het is dus niet aan te raden om ruzie te zoeken met een Steenbok. Een Steenbok kan meedogenloos, over-ambitieus en materialistisch zijn. Als een Steenbok iets doet, moet het uitstekend zijn, goed is niet genoeg voor dit sterrenbeeld.

Emotioneel is een Steenbok slecht te bereiken, ze zijn liefdevol maar zullen dit niet snel tonen. Pas als ze iemand vertrouwen , zullen ze zich bloot geven. Dit sterrenbeeld is jaloers, maar zijn of haar partner zal dit niet merken. Een Steenbok beschermt zijn of haar dierbaren en zal er alles aan doen om ze gelukkig te maken, een Steenbok zal zijn of haar dierbaren nooit in de steek laten. De Steenbok is betrouwbaar, toegewijd en zorgzaam en voelt een grote verantwoording voor zijn of haar gezin.

Deze ketting met het sterrenbeeld Steenbok is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 23-12 en 20-01.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten