Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Stier

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Stier. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Stier valt tussen 21 april en 21 mei.

De Stier is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld. De Stier is volhardend en gaat door als anderen hebben opgegeven. Een Stier geniet van de mooie dingen in het leven. De Stier is gek op schoonheid, materiële zekerheid en liefde, dit speelt een grote rol in het leven van de Stier. De Stier is niet dol op risico's, onverwachte situaties en onzekerheid. Hij wil graag weten waar hij aan toe is.Stieren houden van rust en regelmaat. Gedragen zich niet opvallend en zijn down to earth. De Stier is een echte levensgenieter en geniet van de mooie dingen in het leven.

Wanneer Stier zich voelt aangevallen, word Stier opstandig, onredelijk en koppig. Stieren kunnen heel lang wrok koesteren en de hele wereld de schuld geven, behalve zichzelf. De Stier is koppig, bazig, bezitterig, kritisch en heeft de neiging mensen te manipuleren. Een Stier veranderd bijna nooit van gedachten als ze ergens een mening over hebben.

Op liefdesgebied is de Stier zorgzaam, toegewijd en betrouwbaar, maar kan ook jaloers en bezitterig zijn. In een relatie plaatst de Stier de behoeften van zijn of haar partner boven hun eigen behoeften. Als dit sterrenbeeld voor iemand kiest, is het voor altijd. De Stier houdt van reinheid, regelmaat en rust en verwacht hetzelfde van zijn of haar partner.

Deze ketting met het sterrenbeeld Stier is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 21-04 en 21-05.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten