Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Vissen

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Vissen. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van Vissen valt tussen 20 februari en 20 maart.

Het sterrenbeeld  Vissen is spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief. Vissen voelen mee met anderen, of ze dit nu willen of niet. Als geen ander kunnen ze zich inleven en verplaatsen in wat een ander voelt. Ze voelen de problemen van een ander haarfijn aan, kunnen goed naar iemand luisteren en tonen medeleven. Vissen gaan uit van het goede van mensen en houden niet van conflicten. Het zijn geen meelopers, ze staan bekend als meegaand en hebben wel degelijk een eigen mening. Vissen is het liefst in het gezelschap van gelijkgestemden, maar heeft ook de behoefte aan alleen zijn. Vissen accepteren het leven zoals het is en proberen vaak anderen over te halen hetzelfde te geloven.

Dit sterrenbeeld kan arrogant overkomen, het is alles of niets, ze kennen geen tussenweg. Mensen kunnen geïrriteerd raken door de houding van Vissen .  Vissen kunnen de realiteit ontlopen en geen beslissingen nemen. Dit sterrenbeeld speelt gemakkelijk het slachtoffer en kunnen anderen de schuld geven als iets niet goed gaat. Een ruzie kan het slechtste in Vissen naar boven halen. als het uit de hand loopt trekken ze zich terug en kunnen dat lang volhouden. Vissen kunnen slecht zijn in het maken en nakomen van afspraken en houdt zich niet altijd aan zijn of haar beloftes.

Op gebied van liefde en intimiteit heeft Vissen veel te bieden, ze kunnen hun partner het gevoel geven belangrijk te zijn.Ze kunnen makkelijker liefde geven dan ontvangen. Hierdoor kunnen ze uitgeput raken en zich terug trekken om weer op te laden. In een relatie heeft Vissen af en toe een periode nodig van eenzaamheid. Vissen zijn enorm verdraagzaam op liefdesgebied, praten graag over gevoelens en streeft naar harmonie.

Deze ketting met het sterrenbeeld Vissen is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 20-02 en 20-03.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten