Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Waterman

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Waterman. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 1
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van de Waterman valt tussen 21 januari en 19 februari.

Waterman is het vriendelijkste en meest onafhankelijke sterrenbeeld van de dierenriem, ze zijn origineel, intelligent, spontaan, excentriek, onvoorspelbaar en zelfverzekerd.Een Waterman doorgronden een onmogelijke opgave. De Waterman staat overal open voor en houdt van pret, Het is essentieel voor een Waterman om plezier te hebben. Een Waterman doet waar hij of zij zin in heeft en kan zich weinig aantrekken van wat een ander denkt. Dit sterrenbeeld is makkelijk in de omgang, inspireert zijn of haar omgeving, ziet overal lichtpuntjes in en brengt altijd een goed humeur. Het sterrenbeeld Waterman staat voor innovatie, voor verandering, voor rebelse acties en schoppen tegen de gevestigde orde. Ze zetten niet zichzelf op nummer 1, maar de groep.

Waterman is onvoorspelbaar, heeft geen remmingen en vlucht als mensen hem of haar claimen, ze hebben hun vrijheid nodig. Een Waterman kan rebels, koppig en tegendraads zijn. Hij of zij gaat door met zijn of haar eigen ding, al is het tegendeel bewezen. Na een conflict heeft een Waterman rust en ruimte nodig om tot zichzelf te komen. De Waterman is niet goed in verjaardagen en belangrijke dagen, dit is geen desinteresse, ze vergeten het gewoon.

Voor een Waterman is de liefde verwarrend, omdat ze het verwarren met vriendschap. Vaak lijken ze afwezig en met van alles bezig behalve liefde. Een Waterman kan zich niet altijd 1 voelen met zijn of haar partner. De Waterman wil zich begrepen en gewaardeerd voelen. Omdat de Waterman vaak niet weet hoe zijn of haar partner een geborgen gevoel te geven, kan de  Waterman onverschillig op emotioneel uitbarstingen reageren. Als zijn of haar partner hem of haar vrij kan laten, is de Waterman een fantastische, toegewijde en opwindende partner.

Deze ketting met het sterrenbeeld Waterman is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 21-01 en 19-02.


Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten