Prijzen zijn Incl. 21% BTW | Gratis Verzending in Nederland

Ketting Weegschaal

Zelf gemaakte leren ketting met het sterrenbeeld Weegschaal. Leren ketting is 45 cm met 5 cm verleng ketting.

Aantal beschikbaar: 2
€4
Inclusief BTW: €0,69

De verjaardag van het sterrenbeeld Weegschaal valt tussen 23 september en 22 oktober.

De Weegschaal is grappig, slim, charmant en het meest diplomatieke, welgemanierde en beschaafde sterrenbeeld. Weegschalen staan erom bekend echte teamplayers te zijn. Ze zijn all about samenwerking en verbinden van mensen. Dit sterrenbeeld is goed zich in anderen inleven, situaties van verschillende kanten bekijken en kan goed luisteren. Bemiddelen is een groot talent van de weegschaal. Dit kan besluiteloosheid veroorzaken.  Een Weegschaal heeft behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven.

De Weegschaal is rechtvaardig, recht door zee een briljant strateeg en onbevangen. Weegschalen probeert eerlijk te zijn, maar dat lukt niet altijd.  Wanneer een discussie met een Weegschaal uit de hand loopt, kan de tegenpartij een woede uitbarsting over zich heen krijgen. Het sterrenbeeld weet precies wat hij of zij nodig heeft, maar is zich niet bewust van de behoeften van anderen

De Weegschaal heeft moeite met alleen zijn en  heeft veel behoefte aan een relatie. Een Weegschaal toont zijn of haar liefde voor hun geliefde te verrassen. Weegschaal koopt graag cadeautjes voor dierbaren en waardeert het zeer als anderen dat ook voor hem of haar doen. Een Weegschaal laat nooit zijn of haar kwetsbaarheid zien en verbergt een deel van zichzelf. Als er onenigheden of spanningen zijn, probeert het sterrenbeeld zijn of haar partner te veranderen.

Deze ketting met het sterrenbeeld Weegschaal is een mooi cadeau voor mensen geboren tussen 23-09 en 22-10.

Ketting
omtrek 45 cm (met 5 cm verleng ketting)
sluiting Karabijn sluiting
materiaal Leer
kleur Zwart
Hanger
diameter 2 cm
materiaal Antiek verzilverd

Vergelijkbare producten